Lediga tjänster


Är det dig vi söker?


Vi samarbetar i dessa rekryteringar med HCM Partner AB.

Om tjänsten låter klockren för dig så söker du genom att maila ditt CV och din ansökan i vilken du kort berättar vad som motiverar dig att söka, och varför just du kommer att göra det bästa av denna viktiga tjänst hos oss.
Maila till tea@hcmpartner.se med rubriken vroom.

Alla kontakter och ansökningar behandlas strikt konfidentiellt.
Vänligen observera att vi inte har möjlighet att behandla ansökningar skickade direkt till oss på vroom.

För eventuella frågor gällande tjänsten, kontakta Tea Dahlgren (070–824 91 50) eller Anders Jönsson (073-981 68 70) på HCM Partner.
vroom är ett 17 år ungt företag med fullt fokus på den svenska fordonsmarknaden. Vi har en unik approach till marknadsföring och försäljning i branschen med ledorden faktabaserat och pricksäkert. I våra databaser har vi alla nyregistreringar och fordonstransaktioner i Sverige sedan januari 2000. Denna bas på närmare 100 miljoner poster tillgängliggör vi för våra Kunder och Partners i vroom webtjänst samt genom konsultjobb och rapporter.

Om du motiveras av att som del i ett riktigt skönt gäng kastas mellan kundnära nyutveckling, konvertering och vidareutveckling hoppas vi du är intresserad av att jobba med oss som

Systemutvecklare

som ska hoppa rakt in i vroom-teamet och göra oss ännu bättre.

Vi har väldigt höga kompetenskrav inom:

 • Webb-, databas- och applikationsutveckling i Microsoftmiljö
 • MS SQL-server
 • .NET
 • Webb; HTML, Javascript (jquery, Ajax, jqWidgets), MVC, ASP/ASP.NET

  Du är utåtriktad och kundorienterad, har viljan och kapaciteten att hantera supportsamtal och jobba aktivt direkt mot våra kunder; dvs göra behovsanalyser, komma med lösningar, skräddarsy rapporter, osv.

  Du trivs i en liten informell miljö där vi brainstormar och hittar lösningar tillsammans. Där vi tar en fika eller en pingismatch för att frigöra kreativitet och piggelin. Där vi alltid har högt i tak, ofta hög musik och alltid strävar efter att lägga lyckade pussel med våra individuella styrkor för att bli bättre.

  Du är självständig och nyfiken som person och räds inte att kavla upp ärmarna. Du vill och vågar ta ut svängarna för att hitta nya, bättre och effektivare lösningar.
  Du inser vid det här laget att det vi behöver är (ytterligare) en framåt, driftig, lösningsorienterad ’doer’ som stimuleras av högt tempo, snabba beslut och grymt fokus på kundnytta. Är det du?! • OM OSS
  vroom är sedan slutet av nittiotalet Sveriges ledande auktoritet inom statistik, historik och marknadsinformation på den svenska fordonsmarknaden. Vi hjälper våra kunder och partners att skaffa en gedigen förståelse för sin marknad och utifrån denna skapa och genomföra effektiva och pricksäkra marknadsförings- och säljaktiviteter. Vi utmanar, sparrar, coachar, assisterar, sporrar och projektleder från ax till limpa, dvs från marknadsanalys, problemformulering & potential Hela Vägen till pricksäker marknads- & säljkommunikation till relevanta målgrupper på privat- såväl som företagsmarknaden.
  Våra huvudsakliga kundgrupper utgörs av generalagenter och återförsäljare i fordonsbranschen. Dessutom förser vi finansbolag, försäkringsbolag, verkstäder, besiktningsbolag och andra intressenter med information, verktyg och beslutsunderlag – alltid med syfte att bidra till ökad försäljning och lönsamhet.
  Energi, passion, glädje och nytänkande är nyckelord för oss. Vi brinner för fakta, kommunikation, sälj och marknadsföring. Vi vill förändra. Känner du likadant kan detta bli hur bra som helst.
  Vi är i dagsläget ett femtontal anställda som sitter i en gammal banklokal på Folkungagatan på Södermalm. Vi gillar det vi gör och älskar att den ena dagen sällan är den andra lik.